derma.cosmetics skincare series

Moć medicinske lepote

Dermatološki inspirisana vrhunska linija za negu kože

Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics

Pod nadzorom obučenog dermatologa dr med. Christine Schrammek-Drusio kompaktan, profesionalni kozmetički asortiman je razvijen sa jasnim ciljem da se pomogne koži da obnovi svoj zdrav, lep ten. Počevši sa negom od normalne kože do efikasne hidratacije, uključujući i rešenja za posebne probleme kože, ova linija za negu kože nudi vrlo efikasne kozmetičke formule.
Poseban akcenat je uvek bio na razvoju anti-aging proizvoda. Ovaj segment predstavlja veliki izazov, kao bitna stvar ovde je zaštita kože kao i ispravljanje prvih vidljivih znakova starenja kože. Istovremeno briga o nečistoj koži ili koži podložnoj problemima, kao i osetljivoj koži, posebno je važna  Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Zdrava koža odražava blagostanje osobe, i to je razlog zašto je cilj dermatokozmetika dr med. Kristin Schrammek-Drusio pronalaženje konkretnih rešenja za širok spektar problema kože. Razvijen od strane dermatologa za problematičnu kožu.
 

Pravno obaveštenje


Kozmetika Dr. med Christine Schrammek ne garantuje za kvalitet ili rok trajanja proizvoda , kupljen na neovlašćenim prodajnim mestima, uključujući i internet prodavnice. Ovo se posebno odnosi na proizvode kupljene na platformama za aukcije kao ebay itd.