Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik je svet dva proizvoda sa visoko kvalitetnim proizvodima za negu kože i tretmanima napravljenim od strane dermatologa poznatog kao Dr. med. Christine Schrammek-Drusio, dermatolog i alergolog. Kompanija posluje više od 60 godina u vlasništvu porodice sa središtem u Nemačkoj.

Dva dobro poznata brenda su pod okriljem Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik:

Two brands - one partner
Dr. med. Christine Schrammek-Drusio

derma.cosmetics - mo' medicinske lepote


Schrammek derma.kozmetika  nudi širok asortiman visoko tehnoloških proizvoda za različita stanja i tipove kože, koji su dermatološki ispitani i veoma efikasni. Mnogi od derma.kozmetik-a proizvoda su istinski inovatori i nenadmašivi u svojim kategorijama, kao što je Blemish Balm - sada popularno nazvana BB krema - koju smo mi napravili.

Cilj inovativnih i individualno tolerabilnih proizvoda za negu kože je da doprinesu obnovi kože i lepog tena. Prevencija nepravilnosti i zaštita kože je jednako bitna u razvoju naših Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics proizvoda za negu kože, jednako kao i nalaženje rešenja za širok spektar problema koji se mogu pojaviti na koži. "Dermatolog upoznaje kozmetičara" je osnova filozofije ovog asortimana proizvoda. U našim preparatim kombinovana su najnovija saznanja iz oblasti medicine sa posebno kvalitetnim aktivnim sastojcima.
Rezultat: derma.cosmetics, dermatološki testirana linija za negu kože sa jedinstvenim rešenjima za probleme (derma.cosmetics). Kompaktan, jasno struktuiran asortiman proizvoda za negu lica, koncipiran je na takav način da pokriva širok spektar potreba lečenja. 

Rezultat: derma.cosmetics, dermatološki testirana serija za negu kože sa jedinstvenim rešenjima za problem (derma.cosmetics). Kompaktno, jasno struktuiran asortiman proizvoda za negu lica je koncipiran na takav način da pokriva širok spektar potreba lečenja . 

Discover the derma.cosmetics skin care series now

 

GREEN PEEL® - Moć prirodne lepote

Zahvaljujući originalnom GREEN PEEL® biljnim pilingu, Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik-a je poznata po tome što nudi najefikasniji prirodni piling širom sveta. Više od 60 godina, dermatološki razvijen originalni GREEN PEEL® biljni piling  ostvario je ogroman uspeh i pomogao desetinama hiljada klijenata u rešavanju problema kože sa impresivnim rezultatima. 

GREEN PEEL® biljni piling  napravljen od strane vlasnice kompanije  Christine Schrammek  dermatološki je unapredila njena kćerk Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Tri treatman metode - CLASSIC, ENERGY i  FRESH-UP - omogućava individualni pristup lečenju u zavisnosti od tipa, stanja i problema kože. Original GREEN PEEL® bilnji piling odobren od strane kozmetičara, doktora i terapeuta kao uspešno rešenje problema širom sveta..

Saznajte više o originalnoml GREEN PEEL® biljnom pilingu kroz naš mikrosajt:

Discover the original GREEN PEEL® herbal peeling